CBW Erkend

Winkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop.

• U kunt er veilig aanbetalen, gaat een winkel failliet dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.
• Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt.
• U heeft veertien dagen recht op herkeuze.

U HEEFT DE JUISTE BESLISSING GENOMEN

Kopen bij een CBWerkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn namelijk afgesproken met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere bruidsmodewinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Bovendien mag u binnen
veertien dagen na de koop tóch nog bij dezelfde winkel die andere droomjurk kiezen als u twijfelt. Er zijn CBW-erkende winkels in het hele land, te herkennen aan het CBW-erkend logo.

Zie voor alle condities en werkwijzen de CBW-erkend voorwaarden voor bruidsmode en maatwerk. Deze zijn verkrijgbaar bij CBWerkende bruidsmodewinkels of te vinden op www.cbw-erkend.nl.

KOOP ZEKER, KOOP CBW-ERKEND