Over ons

Wij zijn 4 enthousiaste meiden met allemaal dezelfde passie!
Wij zorgen er niet alleen voor dat jij je droomjurk vindt, maar dat alles tot in de puntjes perfect is.

(Ria, Ilona, Margaretha, Charina)

Ria

Mijn naam is Ria. Ik ben werkzaam bij Bruidsmode Charina als verkoopster en coupeuse en kan hier goed mijn creativiteit in kwijt. Samen met de bruid ga ik opzoek naar haar droomjurk en als de jurk eenmaal gevonden is kijk ik wat haar wensen zijn voor eventuele aanpassingen. Niets is mij te veel en ga graag de uitdaging aan. Ik zeg dan ook met veel enthousiasme hoe mooi het is om samen met de bruid het eindresultaat van de jurk te laten zien. Werken met een heel leuk team is dit wel een droombaan voor mij en hoop dit nog lang te mogen doen.

Ilona

Mijn naam is Ilona, ik werk als verkoopster bij Bruidsmode Charina. Mijn functie in het bedrijf is dat ik een bruid het gevoel laat ervaren wat ze als klein meisje eigenlijk altijd wilde voelen. Het wow moment. Een bruid begeleiden in het begin tot eind is dan ook super mooi om te doen.   Mijn doel is de stralende glimlach op een bruid haar gezicht te zien. (en soms het geluk traantje ) dan weet je zeker dat het goed zit. 

Ons team bestaat uit een leuk en gezellig team waar ik elke dag weer van leer. Samen laten wij de bruiden met een tevreden gevoel de deur uit gaan.  

Margaretha

Ik ben eigenaresse van een prachtige bruidsmodezaak. Elke dag van de week ben ik bezig met bruidsmode. Ik geniet er enorm van als bruiden tevreden en met een brede glimlach de winkel verlaten met hun prachtige droomjurk. Dit maakt het werk dan ook ontzettend leuk. Ieder in het team heeft zijn eigen creativiteit en kwaliteit om jou zo goed mogelijk te helpen aan je wensen. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn medewerkers. Wij staan graag voor je klaar met al onze liefde en kennis!

Charina

Van jongs af aan ben ik door mijn moeder betrokken in de wereld van bruidsmode. Ik houd mij bezig met Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest en nog veel meer op het gebied van social media. Want social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe collectie, acties en interessante weetjes? Like dan onze Facebook pagina en volg ons op Pinterest, Instagram en Twitter! En hou natuurlijk onze website in de gaten.