Over ons

Wij zijn 4 enthousiaste meiden met allemaal dezelfde passie!
Wij zorgen er niet alleen voor dat jij je droomjurk vindt, maar dat alles tot in de puntjes perfect is.

(Charina, Iris, Margaretha, Harma)

Margaretha

Ik ben eigenaresse van een prachtige bruidsmodezaak. Elke dag van de week ben ik bezig met bruidsmode. Ik geniet er enorm van als bruiden tevreden en met een brede glimlach de winkel verlaten met hun prachtige droomjurk. Dit maakt het werk dan ook ontzettend leuk. Ieder in het team heeft zijn eigen creativiteit en kwaliteit om jou zo goed mogelijk te helpen aan je wensen. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn medewerkers. Wij staan graag voor je klaar met al onze liefde en kennis!

Harma

Ik ben al een ruime tijd werkzaam als verkoopster en coupeuse bij Bruidsmode Charina en ik heb dan ook al heel wat bruiden voorbij zien komen. Maar coupeuse is mijn vak en het blijft elke keer weer een uitdaging om de bruidsjurk zo mooi mogelijk te maken zodat de bruid er stralend uitziet op haar grote dag. Ik werk dan ook elke dag met veel liefde en enthousiasme.

Iris

Ik ben als stagiaire begonnen bij Bruidsmode Charina. In deze periode ben ik erachter gekomen hoe leuk het is om te werken in een bruidszaak. Ik vertel dan ook met trots hoe mooi het is om samen met de bruid de zoektocht aan te gaan naar haar perfecte bruidsjurk. Door goed naar de bruid te luisteren kom je erachter wat iemand graag wil. Nu ben ik al een tijd werkzaam bij Bruidsmode Charina als verkoopster en coupeuse en kan hier goed mijn creativiteit in kwijt. En ik hoop dan nog heel lang mijn liefde te mogen uitoefenen in dit vak.

Charina

Van jongs af aan ben ik door mijn moeder betrokken in de wereld van bruidsmode. Ik houd mij bezig met Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest en nog veel meer op het gebied van social media. Want social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe collectie, acties en interessante weetjes? Like dan onze Facebook pagina en volg ons op Pinterest, Instagram en Twitter! En hou natuurlijk onze website in de gaten.