Partners

Wij werken werken graag samen met onderstaande partners.

Bij Sweet cups & cakes worden de cupcakes en taarten naar jullie wensen gemaakt.

Je kunt bij mij bestellen voor elke gelegenheid:

  • Bruidstaarten
  • Verjaardagstaarten
  • Stapeltaarten
  • Cupcakes

Neem gerust eens een kijkje op mijn site www.sweetcupsencakes.nl

 

Hartelijk gefeliciteerd met je voor genomen huwelijk!

Aan de mooiste dag van je leven gaan vaak maanden lange voorbereidingen vooraf. Op de dag van je bruiloft is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up en dat je deze bijzondere dag heerlijk ontspannen kunt beginnen bij O'bella! kijk voor meer info eens op; www.obella.nl

Tip 1: Blijf dicht bij jezelf. Je wilt niet achteraf naar jezelf op de trouwfoto’s kijken en denken: wie is die vrouw? Het team van O'bella! haalt de mooiste versie van jezelf naar boven en garanderen dat je stralend onze salon verlaat!

Tip 2: Als je in de maanden voor je bruiloft regelmatig de schoonheidsspecialiste bezoekt, komt je huid in optimale conditie. Een week voor je trouwdag nog even je wenkbrauwen epileren en evt. verven en je ziet er prachtig uit.

 

WH Trouwservice

Met meer dan 30 jaar ervaring is wh-trouwservice.nl het adres voor een complete foto of video reportage van uw trouwdag.
Tevens beschikken wij uit een ruim assortiment trouwauto's, waaronder Rolls-Royce, Bentley, Hummer limousine, Ferrari en vele anderen.
Wij kunnen aan al uw wensen vaak voldoen.
voor meer informatie kijk op www.wh-trouwservice.nl

 

Ermerstrand

Hebben jullie altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand?
Een prachtige dag waarop jullie elkaar het jawoord geven aan het water? Een spetterend trouwfeest op een sfeervolle plek waar niet alleen jullie, maar ook alle gasten kunnen overnachten? Dan zijn de trouwlocaties bij Ermerstrand de ideale locatie!

Kijk voor meer informatie op www.ermerstrand.nl of neem contact op via horeca@ermerstrand.nl.

 

NailVision 

Hallo ik ben Daniëlle Prins, ik ben gediplomeerd nagelstyliste en heb een eigen nagelstudio in Stadskanaal. Tevens heb ik een opleiding visagie afgerond.

Om de mooiste dag van uw leven helemaal compleet te maken kunt u bij mij terecht voor mooie verzorgde handen en bruidsnagels en een mooie make-up. 

Bel mij vrijblijvend voor meer informatie op: 06-13840477

 

Weddingbeetle

Het is een belevenis om in deze bijzondere trouwauto naar jullie trouwlocatie gereden te worden. De auto verkeerd in prachtige staat en staat de gehele dag tot jullie beschikking met de eigenaresse als chauffeuse. Op verzoek kunnen er bloemen op de auto van uw keuze aangebracht worden. Jullie kunnen, indien gewenst, zelf voor de bloemen zorgen. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Jullie mogen gratis gebruik maken van onze kentekenplaten “Just Married” of “Bedankt” en voor een kleine meerprijs komt er een kentekenplaat bij met uw trouwdatum erin gegraveerd voor de fotoreportage.

De Wedding Beetle maakt jullie bijzondere dag nog mooier! Nieuwsgierig geworden?
Wij maken graag tijd, om u vrijblijvend de Beetle cabrio en de mogelijkheden te laten zien

www.weddingbeetle.nl

 

Haar en Mooi

Via deze weg willen wij je alvast feliciteren met je huwelijk!! 
Je trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden. Die dag moet je zelf je volledig kunnen ontspannen en nergens aan hoeven te denken. Je haar en make-up moet natuurlijk perfect zitten op jou mooiste dag. Wij nemen die graag voor u uit handen. Voordat de mooiste dag van je leven is aangebroken. Hebben wij van tevoren een afspraak om alles goed door te nemen daar trekken wij en complete dag deel voor uit. Op die dag deel gaan we eerst lekker brainstormen over hoe jij jezelf het allerliefste ziet terug komen op je trouwfoto’s met die basis gaan we aan de slag en maken we er en mooie proef van zowel make-up als kapsel. 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even op onze site kijken www.haarenmooi.nl